CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 27, 2008

kne tag lg

Aku telah di tag lg. kali ni alan yg tag aku lak. walaupun aku ada utang beberapa tag dgn kengkwn tp aku gagahkan gak la nak siapkan tag ni. kang merajuk lak alan. iye cik alan ye, sy mnjwb tag anda..huhuhu
1. Name one person who made you laugh last night?
- laugh?.. hmm.. sad ada la last night. ckit lg nak nangis.

2. What were you doing at 0800?
- yaa.. 0800 am or pm? yesterday or today? kalo 0800a.m today... aku hand over keje aku kat next shif sbb smlm aku keje mlm.

3. What were you doing 30 minutes ago?
- ngadap laptop bukak blog

4. What happened to you in 2006?
- byk.. nak tau yg mana???

5. What was the last thing you said out loud?
- bye!!

6. How many beverages did you have today?
- hmmmm... berape ek?
7. What color is your hairbrush?
- black

8.What was the last thing you paid for?
- nasi minyak n kuih karipap n kuih apam (sedap)

9. Where were you last night?
- Aku keje la.. ada kat tower

10. What color is your front door?
- aku pun x tau nak kata.. coklat ke merah bata???...

11. Where do you keep your change?
- purse la..

12. What's the weather like today?
- amatlah mendung tp blm start ujan.. aku suka weather mcm ni.. mata pun layu je..

13. What's the best ice-cream flavor?
-ntah la. lm dah x mkn ice-cream. tp yg paling best aku pnh mkn.. ice-cream perasa lime and one more perasa honeydew..best.. nyum...nyum...
14. What excites you?
- haah.. excites tu ape ek?..

15. Do you want to cut your hair?
- nak gak.. skrg rs mcm nak wat kerinting kecik2 smula.. ada org kata aku nmpk comel bile wat rmbut mcm tu.. hahaha.. (btul.. ada la 2 3 org kata)
16. Are you over the age of 25?
- not yet

17. Do you talk a lot?
- yaaa... ATC (Amat Tersuka Cakap)... hahaha.. walaupun hakikatnye aku ni berat mulut ckit.

18. Do you watch the O.C.?
- O.C tu apa? (your own answer)

19. Do you know anyone named Steven?
- Rasanya x de. yang panggilannye steven pun x dek. Apsal tanya?

20. Do you make up your own words?
- Yes until now

21. Are you a jealous person?
- ntah la.. mgkin ye n mgkin tidak
22. Name a friend whose name starts with the letter 'A'.
- alan (ni nm btul kamu ke??)
23. Name a friend whose name starts with the letter 'K'.
- hmm.. ramai tp khairul pun ada gak

24. Who's the first person on your received call list?
- abang adik (dia guna lg ke x ntah nombor ni aku pun x tau)

25. What does the last text message you received say?
- agak2 ujan x?

26. Do you chew on your straw?
- Sometime gak

27. Do you have curly hair?
- dulu pnh ada tp skrg rmbut aku dah kembali ke asal.. tp mcm nak wat semula la
28. Where's the next place you're going to?
- plan byk tmpt tp x tau lg..

29. Who's the rudest person in your life?
- ntah la.. mls nak pk

30. What was the last thing you ate?
-nasi minyak lauk ayam masak merah.. (sedap)

31. Will you get married in the future?
- kalo blh skrg pun aku nak kawin tp.....
32. What's the best movie you've seen in the past 2 weeks?
- madagascar 2.. hahahhaa..

33. Is there anyone you like right now?
- Ada tp x ramai sgt le ye cik alan..hehehehe

34. When was the last time you did the dishes?
- kul 0815H tadi

35. Are you currently depressed?
- skrg x lg
36. Did you cry today?
- blm start nak nangis lg..

37. Why did you answer and post this?
- alan tag aku

38. Tag 5 people who would do this survey.
- 5? hmm.. sape ek.. hah... demand sgt nak org detail ek.. kpd misz eyeliner.. phm2 la ek.. sila buat tag ini.

4 comments:

misz eyeliner said...

len kali awak tuko la date & time b4 publish entry yg awak dh simpan dlm draf lama.kalo awak terus publish nnt dia akan kuor ikut date lama. tu yg dok blkg entry yg awak dah publish.org igt awak tak update pulak. k!

sayang said...

hahahah... mmg sengaja.. lg pun tau mcm mn nak tukar date & time tuh.. hehhehe

alan said...

jawapan yang baik hehe

sayang said...

jawapan msti baik2 saja.. tp kdg2 terlepas gak yg x bape baik tu.. hehehe