CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 23, 2009

grad batco nite

17 ogos 2009, aku, cosmate n instructor dijemput ke graduation nite of BATCO series 25/09. Diorg wat event tu kat Grand Continental Hotel, Kuantan. Antara VVIP yg dapat hadir...


pic atas : aku dgn mizah
pic bawah : aku dgn faezah
"aku ada amik pic lain tp maleh nak upload. hehe"
Ni antara menu yg dihidangkan. "sup ni tawar ckit ke aku yang x makan masin??"
sebelum..... "sengaja aku x nak makan nasi so aku buleh la mkn lauk byk.. lalalla"
selepas.... "licin gak pinggan aku"

puding kastard pisang ni pun ok gak.. nyum.. nyum...

"congratulation ye pd BATCO 25/09. Welcome to Air Traffic World"

5 comments:

Syawal07 said...

batco 25/09,..batco 15/09...rase mcm dah senior gile...10 siri tu...huhuhu...

hang nadim said...

Sedapnye makan..awat tak ajak hang Nadim...ishh ishhh

sayang said...

syawal - iye... mmg dah senior tp x ckup senior lg.. hehehehe
hang nadim - huuhuhu... lain kali ye.

BuahKranjiDalamPerahu said...

hohohohoho.....makan jek...dh mcm blog chef wan

sayang said...

ye.. sy sedang cuba belajar jadi mcm chep wan ye.. hehehe. x kan hr2nak suh laki tapau kat kedai mkn.. hhuhu