CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, August 13, 2009

bukak buku

Today dah start class.

Subject hr ni berkisar pada Approach Procedural Control (APC) sbb cse aku ni merupakan cse yang pertama combine APC and Radar.

So memandangkan dah pernah blaja pasal APC, muka aku n csemate smua ala2 'tekun' gak la sbb masing2 nak refresh smula je subject ni.

Class sampi kul 1245H then break lunch n masuk class smula kul 1430H.

Ptg pun ada class.

Mlm ada tahlil tp ada something yang agak menyakitkan ati aku, mizah and fae.

Ada 3 orang budak bersikap "kurang ajar" dengan. Stressssssssss....

3 comments:

SyAkuRagi said...

karate je budak yg kurang ajar tu..

jasrina rahim said...

sape tu yg kurang ajar sgt?? apa lg, belasah la..

sayang said...

syakuragi- kalo karate bdk tu, aku buleh dikenakan tindakan tatatertib so aku sudah bgtau kat incharge dia atas kekurangajaran diorg tu.
jas- dah belasah dah tp tu pun dia jwb dlm nada yg kurang ajar n sgt menyakitkan hati org.. huh.. kurang pahala g tahlil..