CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 14, 2009

caiyok...

Hari ni x de class so aku n csemate wat persiapan utk opening cse n aku kne siapkan script emcee. huhuhu.. aku adalah emcee utk event hr isnin ni ye. pastu sempat la run simulator SIMEX 2 then br g auditorium, tgk ape2 yang patut. ptg x de ape2. tp ptg tu aku g Pejabat Perkhidmatan dan Penilaian Harta, amik surat pasal rumah aku tu dah siap dinilai. Alhamdulillah. So aku kne tgu next week utk next step. Mcm mn aku nak mintak release dgn KS aku ek? Nak kne anta borg segala borang ni ke MINDEF then Putrajaya. Camne ek? Sebenarnye ada sorg kwn aku yang betul2 berjasa n byk tlg guide aku dlm proses beli rumah ni. Terima Kasih Kapt Hairul Nizam TUDM. Kalo dia x bgtau, memang aku x sure nak watpe. Dia mmg byk tlg aku. Really appreciate it. Nnt sy belanja awak mkn ek. Hehehe... entry kali ni x de moral of the story.

3 comments:

Jard The Great said...

caiyok!!! jd emcee ke??

jasrina rahim said...

ooo.. HN awak ada baca blog ni ye.. main ucap2 terima kasih kat blog lg. waaaahh!!

sayang said...

iye jard. nak wat camno. hehehe. tp cuak ckit le sbb kali ni 1st time jd emcee gune sleng mat saleh
jas- haah.. dia rajin gak bc... ada gak la dia komen2 tp bkn nm sebenar. haahhaha