CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 26, 2008

tanda aku x kan lupa...

date : 25hb Dis 2008
time : 0130H
place : tmpt lepak kat bdr smbil dgr lagu n excercise (misz e jgn tanya kat mana tau)
event : perjanjian psl nasi
on that date, time n place, bersaksikan sorg kwn, ada dua org dah deal x nak makan nasi (walaupun bubur nasi @ nasi air @ yg sewaktu dgn nasi) start 01/01/09 sbb masing2 ada target n azam utk 2009 yg akan menjelang x lama lg. so walaupun dua2 org tu duk jauh antara satu sama lain, tp masing2 akan cuba mengikhlaskan diri n berpegang pada janji (buleh ke?.. ko pun x nmpk aku mkn ape.. ).. tp jgn risau... Insya Allah aku x kan lupa sbb tu aku masukkan entry ni.. ada la bukti n aku harap azam ni akan tercapai... Insya Allah....... (mgkin blh anggap nasi tu mcm ais kot.. so kuat lah ckit semangat x nak mkn nasi kot.. hehehe)

5 comments:

misz eyeliner said...

ahahahahhahaha........ ahahahhahaha...

apa punya perjanjian nih?!

sayang said...

ini adalah perjanjian cari pasal.. hahahahaha.. nak join ker

Miss Taeyong said...

kalo nak substitute kpd nasi yg membuatkan ko kenyang, tnye aku. ada nak promote product ni. hik hik...

sayang said...

hmm.. miss t, ada ape2 product yg menarik ke?

Miss Taeyong said...

ada2. tp aku pon br semgg pakai. cm tgg la sbln dulu, kalo ok aku promote kt ko k.