CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 18, 2008

waduh... enak nyer...

sehari lg hidup aku mengadap kerje sebagai Pegawai Kawalan Trafik Udara dengan penuh dedikasi n bertanggungjawab.
mlm skn aku ada wat game..
main fusal..
kat semambu..
mcm2 aksi....
aku n fae yg sibuk melayan anak dia yg keletah tuh...
sabar la ye fae..
org lain main futsal dlm gelanggang..
Irshad main futsal luar gelanggang..
hehehehe...
comel.....

game start kul 2100H n tamat 2300H..

2 hours..

membuatkan perut aku agak lapar so lepas je abis futssal, aku terus line up kat drive tru mc D TC.. lapar beb.. tp agak pelik sbb tba2 ramai lak org nak mkn mc D mlm ni.. pnjg giler punye baris walaupun kat site drive tru ni..

argghhhh.. aku x kira.. lapar punye psl aku sgup.. alhamdulillah, dpt gak aku beli feveret aku ni..

nnyummm... nyum.... (alamak.. aku makan lewat mlm lah...)... n batuk aku makin menggila sakitnyer... mcm nak kne cari ubat batuk je esok... harus kah aku g report sick esok walaupun daah tentu2 aku shif pagi n mlm... huhuhuhu

3 comments:

misz eyeliner said...

tak pe mkn malam2. nuget tu cepat hadam. ;p

@t00neY r00neY® said...

pergh.mc D memalam...mmg senyum la sambil tdo

sayang said...

misz e, yelah kan. lupa lak takat mkn nuget 9 ketui tu apelah sgt.. hehehhe.

iye cik toon, mmg senyum la tp sblm tdo sbb dah kenyang... hehehe