CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 16, 2008

improve lah ckit...

entry ni cuma nak menyokong entry misz eyeliner psl budak SA yg jual perfume tuh.
nasib baik la aku tgh demam, sakit kepala n nak loya2.
kalo x mau sebakul aku brainwash budak tuh.
ko blm dgr mulut aku ni yg agak2 laser n blh mencetuskan pergaduhan.
cis.. mcm mana la org nak beli kalo ko tnjuk sikap x profesional tu n ayat yg agak menyakitkan hati pelanggan tu.
(aku harap sgt bdk tu baca blog aku n misz eyeliner ni supaya dia dpat improve lg cara2 nak approach pelanggan dgn cara yg bersesuaian. apsal kwn2 ko elok je perangai tp ko opposite. ko x cukup training lg ke?)

3 comments:

misz eyeliner said...

betul2. esok ada lg satu entry pasal org yg sound kita kat mahkota hotel melaka dulu. ingat tak? nnt baca la.

faizedz said...

betoi ke weeh...
aku nak try...

sayang said...

misz e - yg mn 1 yg sound kita tuh?
faized - btul.. cayolah... bln 1 je msti kaya sbb dpt duit dividen.. hmmm... patut la tgn aku rs gatal je nak dpt duit ribu2... heheheh.