CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 23, 2008

family day skn..

hr sbtu 20 dec 2008, kul 2000H,
skn aku ada wat "mlm ramah mesra"..
ala2 mcm family day la...
berkumpul dgn family kat Dewan Seri Angkasa...
dlm batuk2 tu, aku kne jadik mc so hasilnye...
mc bersuara rock ler yg ala2 x de suara tu..
hehehe...
well aku x smpat amik pic
(sibuk sgt la kononnye tp padahal aku lemau x de mood + sakit tekak )...
hmmm.. x nak komen lebih2 tp aku rs next time blh diperbaiki n dipertingkatkn mutunye lg... wateva pun,
congrat pada yg bertuah, n pada organizer n AJK Kecil pun congrat gak...
hmmm.. caiyok.. caiyok..
event abis kul 2230H, then aku balik tdo sbb kepala dah start wengggggg.....
kalo ada pic nnt aku upload ek...

2 comments:

misz eyeliner said...

bagus la jd perintis akak!

sayang said...

hahaha.. tu pun kne ganti last minit. kalo x, org lain yg kne jd mc