CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 10, 2008

ape aku wat ni???

Last entry aku 27 Nov 08.
Ape yg aku wat hr2 selepasnya pun aku x tau smpi x smpat nak upload ape2 dlm blog ni.
Sori la ek. ( sibuk sgt ke aku ni??..)..
hmmm... jap nak pk ape yg aku wat dr 28hb till today... (ape ek?.. )..............................................
ooooo yaaaa... antara yg aku wat ialah...
jd partner mesnite jr aku kat dewan jubli perak pd 02/12/08 sempena birthday Ayahanda ( Kol Kehormat TUDM - Sultan Pahang - sultan berjiwa rakyat)..


yg kat depan kaler kuning tuh adalah tmpt mkn Diraja n ada gak la pegawai2 kanan
memula tu konpius gak..
rasanya dah celebrate birthday ayahanda tp rupa2nya kali ni kiranya mcm Polis br nak meraikan la...
so yang hadir Sultan Pahang dan permaisuri, Tengku Mahkota Pahang,
and ada la pegawai2 kanan agensi kerajaan ni.. ramai gak la tp mcm x penuh je dewan tuh... standard la mesnite punye acara.. minum ucap selamat.. makan... dgr band..
ni adalah tetamu yg dari TUDM... (iyer.. kami adalah tetamu)


ni adalah partner aku... sblh dia tu pegawai armor n isteri....
pic bwh ni adalah menu starter... kenyang salad ler..
ada gak udang 4 ekor dgn mayonis...
ini adalah saki baki ayam...
menu ayam n ikan diletakkan dlm 1 pinggan so aku abiskan ikan je ler...
ayam tu takat rasa je...
aku respect Ayahanda...
walaupun br keluar hospital n keadaan kesihatan tak begitu mengizinkan,
Ayahanda tetap menyumbangkan 6 lagu..
walupun start nyanyi kul 0045H tp aku sgt bangga.. ayahanda tetap kuat semangat.. Alhamdulilah.. Daulat Tuanku..
event tamat jam 0230H so smua balik dgn harapan esoknye x terbangun lewat ler..
(termasuk ler aku.. cari psl la tu kalo lewat g skn.. aku x sgup......... nasib baik aku bgn pg on time... huhuhu.. tu pun puas paksa diri keluar dr gebar yg teramat best tu)..
aku x nak komen lebih2..
(kne wat tapisan keselamatan gak ni nak msuk dlm blog ni)
manusia hanya mampu merancang.. Allah yang tentukan...

pastu 06/12/08 aku wat sword bearer Pengerusi Majlis Angkatan Bersama kawin at PD.
Slama ni aku rs hidup aku penuh dgn cxlist tp mcm mn ntah aku blh terlupa bawak Bowler Hat (ini adalah topi yang digunakan oleh pegawai dan anggota LLP perempuan apabila memakai baju uniform.. jgn konpius ye ape menatang ni...)..
dah smpi subang br aku perasan bahawa aku terlupa aksesori itu....
arggghhhhh...
nasib baik topi kak jam ada..
(tq kak nana... penyelamat aku... walaupun ada gak yg bersungguh2 mengutuk topi tuh tp aku harap hutang kak jam dpt dibyr segera so dpt lah dia beli topi baru n x de la org nak mengutuknye lg...)
ni adalah beberapa pic yg aku dpt amik walaupun x byk n pic pengantin pmpuannye x de la..
nnt la aku mintak kat pengantin lelaki.
ni adalah penganin lelaki yer.. (lebar btul senyuman tuan tu... hehehe)
ni adalah goodies utk group sword bearer
ni lak pic2 group sword bearer....
2 ladies officer TUDM (termasuk aku ler tu)...
2 guy officer TUDM..
2 guy officer TLDM...
2 guy officer TDM..

hr ahad pg 07/12/08 br aku balik ktn. gerak dari subang kul 1040H n smpi kt mes kul 1330H, all the way HUJAN... syahdunye wx so byk kali gak aku benti kat RnR
(g toilet ler.. x tahan sejuk...)...

08/12/08 Slmt Hari Raya Aidiladha.. kakak n adik aku yg duk kat KL tu balik ktn tp memandangkan kakak aku yg nurse tu x dpt cuti so lpas sembahyang raya.. gerak la kitorg ke mersing.. dgn niat utk raya kat sana... ptg br gerak balik ktn... mlm tu aku terus terbungkang x sedarkan diri.. (pnt siot.. dah lama x wat keje2 balik hr mcm nih.. huhuhu)... hah.. 1 lg, kt ktn ni dr ptg sblm hari raya dah x de air n smpi hr ni 10/12/08 pun x de air lg... argghhhh... aku mentel.... (nasib baik mes ada air.. automatik la.....)

tu je lah keje yg aku wat smpi x smpt2 nak update blog... hehehehe...
k la.. aku nak tdo...
sleep well... sweet dream....
(p/s : takziah diucapkan kepada mangsa2 yg ditimpa musibah bencana alam n amatlah diharapkan agar semuanya byk2 kan bersabar n smoga musibah ini menjadi peringatan kepada kita semua... Insya Allah... )

2 comments:

misz eyeliner said...

nape lah sikit sgt pic lelaki tersebut.kalo banyak buleh jugak buat modal kutuk2.tak pe tak pe.. biarkan dia gelak.hari dia menangis kita tak tau lg kan...

sayang said...

x blh letak byk2. wat nyemak je... hehehehe... kang misz e gak yg ajak i wat ketupat.. heehehehe