CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 27, 2008

moga mmpi jadik nyata

kak jam msg aku sesuatu tntg mmpi dia.. hmmm... sm2 la kita doakan smga mmpi dia cpat jadik kenyataan so br la adik2 dia x kne byr tol lebih terlangkah bendul.. hahaha... n smga mamat dlm mmpi dia tu memenuhi kriteria yg dia nak n dpt jg serta bahagiakan dia smpi akhir hayat.. AMINNNNN.... Jeng.. jeng... jeng... ape yg dia mmpi tu biar aku n dia je yg tau.. kalo korg nak tau pun, tgk la kalo dia story dlm blog dia.... kn kak nana......

2 comments:

OnePolar said...

ceh.. naik loya tekak baca blog makcik jammy sawi merah tu..
pa barang fahrin...
hidup Maya Karin

misz eyeliner said...

mcm mana awak post dulu entry nye sebelum tn punya mimpi.. okeh takpe2.nnt i cont dlm my blog.