CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, October 18, 2008

cameron hiiiiiighhhhhlandddd

selain dari lumut n melaka, aku dgn sis aku ni pnh gak g cameron highland... last aku dtg cni ms aku umur 12 (skolah rndah aku wat lwtn), now aku dah umur 24 thn so setelah 12 thn, aku berjaya gak jejakkan kaki kt cni lg... tp... cameron dah x sesejuk dl2... pemanasan global ni membuatkan aku pun pns ati la... jln nak naik amatlah mencbr smpi aku pun x tau ape yg aku merapu n terasa loya n sakit kpala yg amat sgt tp alhamdulillah, dgn kecekapan n kesabaran driver kat sblh aku ni, berjaya gak kitorg smpi...

kitorg x sgah pun kat air terjun Lata Iskandar ni.. kononnye nak sgah ble trun nnt tp hampes.. dua2 dah lemau.. hahhaa...

dek kerana excited tgk lebah asli, kitorg beli 1 papan ni... yummyyy...
geram btul aku tgk buah2 strawberry ni... mcm nak mkn smua je...

ni pun view yg cantik bangat...

aku dgn kak jam kt lereng ladang teh tepi jln...
aku suka pic ni...
yummmyyyy... sdapnyer...


tenang sgt ble tgk ikan berenang... lpas puas ronda2 kat cni.. kitorg trus balik subang...

5 comments:

OnePolar said...

1st thing nak cakap
"Blah arr gi Cameron tak ngajak!!"

2nd thing is
"Blah arr lepak kat tempat Lipton tak ngajak, windu nak makan puding kat sana tu.."

3rd thing is
"Apsal loya-loya and penin-penin? haaaaaa~... ate ape kome berdua buat ni haaa... hahahaha"

sayang said...

1st n 2nd thing is.. cbuk je nak ngikut awek jln2 cari psl... x pe la, lain kali kalo ada plan lg, kitorg info ek.. hehehe

3rd thing... jln 2 yg wat jd penin2 n loya... kitorg x de wat ape2 pun lah...

misz eyeliner said...

the oly things im going to say is....

APA NI PUBLISH SEMUA LATE ENTRY? 8D

OnePolar said...

betul ke ni...
ececece.. takde bwk strawberry lebih ke?
nak arr seketul dua mengidam ni..

sayang said...

miszeyeliner : late entry la... wat blog ni pun lmbt... hehehe.. blh share dgn kwn2.. lalala

one polar : buah strawbery byk laie tp kt cameron la... lalala