CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, September 13, 2009

haku.. sibuk

aku adalah sgt sibuk sampai nak bukak internet pun x smpat. student zaman sekarang kne advance.. penat gle. nnt aku story schedule aku sebagai sorg student di bulan puasa ni. kang ada yang x cayo lak.. hehehehe. ada gak beberapa event yg aku sempat wat pun akan aku update kan bile berkesempatan. "bestnye dapat masukkan entry dlm blog. bahagia je rasanya.."

4 comments:

jemarisepi said...

salam SAYANG..
jika kamu diserang virus "S"..akak jemari ni di serang virus "M"...
Ya Allah malas nya hamber...hihihihi

sayang said...

wslm kak. hahahha.. sama2 ada virus.. layan je la.

jasrina said...

apakah aktiviti yg best utk di update tu? cepat la update!!!

sayang said...

hishhh... sbr la kak jas. nnt org update. lalalla. tu pun kalo sempat. huhuhu