CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 13, 2009

11 Jul 2009 (Sabtu)

11 Jul 2009 (Sabtu) - Ape aku nak wat???
Hmm.. lepas puas kak jam pujuk,
br aku merajinkan diri aku mengikut plan kak jam...
tengok wayang.
mula2 plan nak tgk Ice Aged 3 kat GSC Megamall so sblm kuar..
mintak kak jam survey dlm internet dulu..
nak bajet tgk kul bape.
So sambil kitorg siap2, sambil tu search tgk timing wayang.
Alamak.. IC3 kul 1830H paling dekat dgn estimated kitorg nak sampai bandar.
Tu pun agak2 kitorg sampai bandar dalam kul 1630H
so x kan nak tgu 2 jam lg br nak tgk cite.
Hmmmm.... x buleh jadi.
So kak jam search cite lain.
Aha.. cite Night At The Muzium 2 pun kitorg x tgk lg
n paling dekat kul 1730H so kak jam booking dl tiket.
Ok.. done.
Dalam masa dok siap2 tu, kak jam bg cadangan
"ape kata kita singgah dl kat teruntum, tgk dl kat situ macam mana.
pastu buleh jalan2 kat Kuantan Parade."
Ok gak idea tu. at least kalo tiket wyg IC3 kat teruntum tu dekat2 je
dgn timing kat Gsc Megamall,
kitorg ada pilihan nak remain kat teruntum
or proceed tgk NATM2 kan.
Sampai je kat Teruntum, cite IC3 ada kul 1715H.
Otomatik la kitorg stay je kat situ n siap mkn
lunch + dinner kat kedai makan makcik yg dekat je dgn pawagam tu.
Pastu siap makan sedang elok kul 1705H,
kitorg tapau dulu popcorn kat wayang tu
sbb bau nye sangat la mengujakan.
Huhhh... belum masuk wayang lg da abis suku kotak popcorn tuh.
Nampak sgt tergoda dengan bau nye yang sangatlah menyelerakan.
Nyummmmm.
Kitorg masuk tgk wayang n belum separuh jalan cite tu,
popcorn tu dah tinggal separuh.
Hehehehehe.. Jangan salahkan nafsu kitorg.
Salahkan la Star Cinema tu. Sape suh wat popcorn yang beshhhtttt gile.
Abis je tgk wayang, kitorg jalan2 kat Kuantan Parade
and something happen kat kak jam.
Then lepas pusing 1 round Ground Floor tu,
kitorg pun balik mes.
Da x larat da nak jalan2.
Bestttt.... Mission Accomplished nak tgk IC3.

1 comments:

jasrina rahim said...

popcorn itu membunuh! mari kita tengok wayang kat teruntum lagik!