CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, April 18, 2009

shopaholic ke cerewet????

(aku dah lama nak masukkan entry ni tp asyik tergendala je coz x blh nak upload pic. pasai ape ntah).
selama aku suka shopping / window shopping / jln2 cari pasai ni, aku rasa aku x penah abiskan masa selama 5 hours semata2 nak cari baju utk attend function tp semalam aku berjaya wat rekod tu dengan kapt khai n kapt marini. semuanya pasal tema merah putih yang Ahli Hiburan mes aku war2kan utk function mlm td kat mes. kitorg ni mcm dah kne rasuk lak mencari baju yg sesuai dgn tema dan majlis. so abis je keje kul 5, bergegas kitorg kuar ke bdr. mula2 g kat megamall n da abis kitorg jelajah 1 mall tu tp x de yg berkenan di hati. pastu dah approaching kul 7 mlm, kitorg heading ke East Coast Mall lak. semua kdai baju termasuk parkson n ladylike kitorg terjah tp hampa gak. kul 9 cik mar nekad nak terjah semula megamall so kitorg pun heading la ke sana. tp tba2 mata cik mar ternampak 1 kedai baju sebelah ECM tu so kitorg g la sana. walaupun baju2 yg ada setakat tahap "bolehla" tp kitorg beli gak la yg mana ok.


ni lah baju yg aku dah rembat tu. 2 helai lg kaler merah. balik bilik aku akan oter utk sesuai dgn tema merah putih. (^_^). penat siot berjalan2 mcm ni. lain kali x nak wat dah.
n function mlm tu pun ok la except ada 1 mamat ni yg kurang budi bahasa kot yg sibuk dok menarik awek2 yg ada utk masuk menari dgn dia kat dance floor tp yg x bestnye dia main tarik2 n paksa. EEEEEEEEE.... KITORG X SUKE OK SO JGNLAH PAKSA2... aku, cik khai, n awek2 lain BENGANG!!!!!!! MENAKUTKAN GAK...

2 comments:

misz eyeliner said...

mamat mana tuh?

sayang said...

ada la sorg mamat ni. nak kata mabuk x mabuk tp x tau la salah minum gelas kot.