CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, April 26, 2009

ayaq terjun...

sbnrnye aku plan nak g ke satu tmpat mgu ni tp memandangkan x jadik g so
pg semalam aku, kapt khai, anak n husband dia n kapt marini g
air terjun pandan @ lebih dikenali dgn air terjun pancing.
nasib baik ada sandwich yg di wat oleh kapt khai
(semenjak pandai wat sandwich ni, menu tu je yg sesuai kot ganti mknn segera),
kalo x, x tau nak mkn ape.
(tu pun mak dia puas bgtau yg sandwich 1 tupperware kecik tu x ckup tp dia degil. nasib baik la bwk spare ikan sardin n bhn2 utk wat sandwich).
so dlm kul 1015H kitorg grak 1 kete. since aku posting smula ke ktn bln 7 2007, aku x penah menjejakkan kaki kat waterfall ni.
bila dah masuk smpang waterfall tu,
wahhh.. byknye kete n lori kuari.
sampai kat entrance, kne byr RM1 per head so kne la byr rm4.
pastu dah smpi, ape lg.. cari port nak melepak la tp x blh terlalu dlm @ terlalu cetek coz nnt x kne lak dgn baby umaira ni n yg dah dewasa ni. dpt je port yg sesuai, mkn dl br debushhh.. masuk air.. sejukkkkkkk walaupun masa tu dah kul 11 lebih. best gile coz lm dah x relax mcm ni. dl2 ms kat gong kedak, aku slalu g air terjun lata tembakah. ms kat subang, x penah lgsung g air terjun. dah puas berendam n kulit pun dah terasa pijar kepanasan matahari, br la siap2 nk balik. well.. tmpatnye masih ok walaupun airnye agak keladak ckit tp tetap best. next time blh dtg lg. (sori la ye, x teringat nak amik pic.. teruja nak main air (^_^) )

4 comments:

nurain said...

wah.bes nye. lame sangat x pergi kat air terjun.

sayang said...

mmg best nurain. kalo ada masa, g la.. mmg blh release tension jap

misz eyeliner said...

wahwahwah.. tak ajak ena ke? kata dia datang

sayang said...

hmmmm... dah ajak tp dia x sudi nak ikut... ntah la... no comment...