CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, November 9, 2009

Bile demam tak buleh g sekolah.....

Hape malas tahap ke tujuh ni. Dah dekat 2 bulan tp aku x update ape2 pun walhal banyak bende yang jadik. Ni gara2 sibuk amat x sempat. Dengan life aku yang ala2 x sempat nak bernyawa, dengan kesihatan yang 2 3 menjak ni amat membuatkan aku berehat panjang dari student life sampai naik borin n mcm nak masuk kelas je. K la, latest dari aku, sekarang aku tgh cuti sakit sbb kene demam campak. Aku tgh cuti sakit selama 6 hari sampai hari rabu ni n hari khamis baru buleh masuk kelas smula. Org kata aku kene demam campak budak @ demam campak air @ mana2 pun buleh... ala yang kuar bintik2 merah yang gatal x hengat tu. N yang menambahkan malas aku ialah sekarang dah start musim ujan so keje aku adalah berada di bilik walaupun lapar. Sekarang ni pun tgh lapar so memandangkan ujan da stop ni so aku akan kuar cari mknn n air kelapa... nom..nomm.. nommm.... (mcm penah dengar jer ayat ni... hahahhaha.. aku pun fanatik bercafe kat FB)

8 comments:

j.u.l.i.e.t said...

alahai... sian nye.. selain air kelapa, 100plus pun bagos.

sayang said...

iye ke kak? kalo 100+ mmg dah berbotol ada kat bilik ni ha.. gigih g bli air kelapa walaupun tgh ujan.. huhuhuhu

jemarisepi said...

hai SAYANG..
lama x dengar khabar..?
sihat ker..?

sayang said...

hi akak jemarisepi. hehehe. sibuk sgt la smpi x sempat nak update blog. syg da sihat da. da x demam campak dah. akak sihatt?

armouris said...

info tentang demam campak kat sini - Demam Campak Berjangkit

sayang said...

terima kasih armouris (^_^)

JMR said...

get well soon..jgn kena ujan tu...heheh

sayang said...

thanks JMR. skrg da ok da.