CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 26, 2009

argggghhhh.. bile aku nak update blog nih...

sorry.. lm dah x update blog.. hehehehe.. skrg ni sibuk tgh EX Bersama Shield smpi ujung bulan nih. sibuk giler sampai blog pun x sempat nak update. mcm2 hal jadi kat aku n org2 sekeliling aku terutamanya abah admitted HTAA tp dah balik umah dah. sory ye pada blogger yg lawat blog aku tp aku lmbt reply. sory sgt. jgn kecik ati na (^_^). nnt bile dah tenang ckit, aku akn update blog ni. lgpun skrg ni aku x sure broadband or laptop aku yg wat perangai. nasib baik aku tgh sibuk, kalo x mau aku penin pk sapa yg rusak.

5 comments:

misz eyeliner said...

dh bersawang2 blog ni. rumput pun panjang. kena wat domestik ni!

@tune® said...

sibuk sgt kah?
sian

sayang said...

misz e- nnt la, kalo dah x sibuk sgt nnt org fitik ek..

atune- sibuk sgt.. x pun wat2 sibuk je.. heheheh

BuahKranjiDalamPerahu said...

yer sibuk sangat...ade harapan dapat anjakan lagi la nih..hehehe

sayang said...

ye buah keranji... harap2 begitu la kalo bertuah.. hmmmm....