CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, March 27, 2009

purse jenama sendirik?

lepas sekian lama misz e tag aku, ni baru aku nak wat padahal dia br je balik subang hari ni.
A. Snap the picture of both inner and outer of your purse3 4 taun lepas, aku pun penah alami masalah beli purse yg x tahan lama. n yang paling pening kpala bile nak beli purse yg blh diisi dgn ic askar aku yg besar tu.. fenin.. fenin..

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.


BRAND: sgt bangga sebab ada wallet jenama nama sendiri .
PRICE: ntah la, x kan nak tanye kat husband skot aku, dia beli bape hinggit.. dah la org bg free, lg mau risik.. ishh.. ish... ishh... sgt lah tidak sesuai perangai tu..
BOUGHT AT: fida kirim **kirim ke suruh?** husband dia beli dekat pakistan. jadi wallet ini adalah imited n special edition. kat malaysia ada 4 aje. design sama tapi jenama lain-lain iaitu jenama fida, azura, liza & zamzarina (salah eja ckit tp dah dimaafkan)
EXTRA : sgt tahan lasak.. dah 3 taun aku guna, berpanas n berhujan susah senang smua harung sama2.. x penah aku ada purse yg sgt lah mengujakan ni..

C. Take out whatever its inside your purse

(sori.. pic agak kurang clear)

belah kiri : my ic, kad koperasi, lesen memandu, slip bank

belah kanan : kad "hinode shop", bonuslink, starwood preferred guest card, kad bank rakyat, kad maybank, kad affin bank, kad membership the coffee bean, kad vip wah chan, coin arab (aku x tau negara, taun bile n berapa jumlahnye sbb susah sikit nak paham tulisan khat jawi).

belah bawah : collection duit RM50 n RM 100 yg aku rasa no sirinye cantik sbb tu aku simpan..



D. Tagged other 7 persons.

aku nak tag sape ek. sape2 nak wat, dipersilakan tp aku rasa aku nak tag alan le. alan, sila la menjawab tag ini ye.. (^_^)

4 comments:

misz eyeliner said...

perghh.. duit pon layout sekali!

sayang said...

duit tu cuma nak tunjuk no siri yang cantik je la.. hehehehe

bkt gantang said...

kaya nyer minah nih

sayang said...

mana ada kaye. duit tu mmg simpan sbb no sirinye cantik ler